Gravstedet

2024 - Gravstedsvedligehold af formanden

Skrevet af Katja Kromann
17 Jun 2024

Et stykke ualmindelig flot vedligehold er i år blevet gennemført af gravstedets bestyrelseformand Lars Peter. Ikke et strå står forkert.

Anny har været særlig flittig med at vedligeholde sin flotte rosenbusk, men en tak skal også gå til LP som har fjernet al ukrudtet omkring den. 

Sommerfuglen er fløget op i himlen og tilbage står nu Jens's sten blandt alle de andre i flot kor og ikke et gram udkrudt i sigte efter LPs dygtige indsats. 

Vi modtog desværre ingen billeder af det efterfølgende frokostarrangment, men vi håber at bestyrelseformanden blev mæt.

Vi modtog dog denne flotte selfie, som efter sigende skulle udgøre bevismaterialet for, at det var LP selv, der har foretaget vedligeholdelsesarbejdet.

Vi vil lade det være op til bestyrelsen om det holder vand? (kigger efter green screen artifacts)




2023 - Indvielse af Jens's gravsten med tilhørende brunch

Skrevet af Katja Kromann
17 Jun 2024

Den 9. september holdt generalforsamlingen indvielse af Jens's nye flotte gravsten. I den anledning havde man hyret Katja og Benjamins cateringservice. Katja og Fie stod for et blomster arrangement til graven og der var lavet helt klassiske bærspyd. 

Benjamin havde i dagens anledning foldet en flot origami sommerful til at pynte på stenen.

Der var ingen stave - eller grammatiske fejl på stenen, så den var helt i Jens's ånd. I bogstaveligste forstand. Er I med endnu?

Bestyrelsen drak Jens's skål i Champagne mens medlemmerne pegede op til ham med deres bærspyd. Ny Kromanntradition.

Efter ceremonien gik turen til Charlottenlund hvor Fie og Thomas lagde deres dejlige hus til en solid brunch. Her ser man hvor god Fie er til at sætte folket i arbejde efter pegemodellen. Hun er dog også god til hurtigt at gribe en tallerken selv.

Bær og pålægsfade i metervis og flødeskum i en ualmindelig flot skål fra A Home for Ceramics blev brugt til en passende mængde flødeskum til de pandekager som Benjamin havde stået i timevis og lavet samme morgen.

Brunch i det grønne. Min plads har Mathilde og Pålægschocolade inde for rækkevidde, så alt er godt.

Trumse prøver at bilde Camilla ind at han har set en meget sjælden fugl, men man ser at hun har paraderne oppe og ikke falder for den slags. Lene prøver at komme i tanke om nogle fugle, men kommer kun på måge og gråspurv, så hun sidder istedet og hepper på Camilla. Fie og Helle får en kaffeslapperas mens Thomas, velfriseret og tålmodigt, venter på at champagnen snart bliver åbnet. Benjamin får sig noget bacon og håber pandekagerne snart kommer forbi.

De spisende medlemmer, nu fra en ny vinkel. Og eneste bevis for den flotte stak pandekager står her midt på bordet. Faddet blev ryddet.

Benjamin ser meget tilfreds ud her efter der er røget et par pandekager ned. Thomas er klar til sin lur.

Efter måltidet blev poolen åbnet og særligt friske medlemmer tog sig en dukkert. Det var slutningen på et rigtig fint arrangement.


Jens Kromann
RSS Hvad er det?
Seneste Indlæg